Zij ontdekten hun KernTalenten al.


Indrukwekkend resultaat. Ik geloofde het eerst ook niet, maar geeft je wel een ongelooflijk inzicht in jezelf.
Eén advies: DOEN!.

Angélique Monballieu


Zelfontwikkeling begint met zelfkennis. En de KernTalentenanalyse draagt daar aan bij.

Het is een interessante gewaarwording wanneer je ontdekt dat je je voorkeuren uit je jeugd als reflectiemiddel kunt gebruiken voor je persoonlijkheid in het hier en nu.

Het fijne aan de KernTalentenanalyse is dat er meer dan twintig talenten zijn, die ook invloed op elkaar kunnen hebben. Het is geen zwart-wit verhaal en je wordt niet in een hokje gestopt.

Na een vragenlijst en een digitaal interview wist Chantal heel goed de nuances aan te brengen. Mijn profiel kwam zeker niet als een verrassing: het bevestigde een aantal van mijn eigenschappen maar het gaf ook nieuwe inzichten en een andere kijk op mijn valkuilen. Vooral over de oorzaken ervan.

Hoewel ik blij ben met mijn huidige job en ik de KernTalentenanalyse ben gaan doen vanwege mijn wens om mijzelf te blijven ontwikkelen, heeft het mij nieuwe handvatten gegeven om naar mijn professionele carrière te kijken: wat heb ik nodig en hoe kan ik dat nog beter terug laten komen in mijn job?

Het contact met Chantal was daarnaast erg fijn: professioneel maar ook laagdrempelig. Ik voelde mij snel op mijn gemak. De KernTalentenanalyse bij JosHR was daarmee voor mij naast een nuttige en inspirerende ervaring, ook gewoon gezellig.

Carina Nieuwenberg


De KernTalentenanalyse heeft een deur voor me geopend. Niet alleen heb ik mezelf beter leren kaderen in wat ik van nature uit goed kan en wil doen maar ook de eigenschappen van kandidaten en hun complementariteit binnen de firma.

Laura Coninx